pinterest add pin from web or pc

Запознайте се отблизо със социална мрежа – Pinterest – 1 Част Въведиение

Какво представлява Pinterest?

Pinterest по същество е социална мрежа, в която хора от цял сват общуват, споделят, коментират и се изявяват. Общността на Pinterest е по-различна от тези, в добре познатите ни популярни социални мрежи. Pinterest събира хора, търсещи вдъхновение, красота, идеи и креативност във визуалното. Това е най-страхотното място в интернет, в което можете да създадете свое собствено пространство от любими визуални неща, като снимки, картини, видеа и др, споделени от интернет, от приятели или ваши собствени творби, снимки и съдържание. Картинките, изображенията, снимките и видеата, които са ви впечатлили бързо и лесно могат да намерят място във вашите табла/дъски (boards) в личните ви Pinterest профили. Всеки създава и допълва своя уникална колекция от вдъхновение и красота, която става част от общността на Pinterest. Ако търсиш нещо различно, вдъхновяващо и позитивно, то това е правилното място за теб.
социални мрежи pinterest

Pinterest e страхотно хоби за всеки, който има вкус към красивото, изящното, нестандартното и атрактивното. Това е вашето място, в което ще намерите вдъхновение и фантазия и ще споделяте усета си към красивото с милиони хора по цял свят.

Pinterest е невероятно място за изява на всеки, който има конкретна цел и идеи. Не се колебайте да бъдете креативни и отворени към нови идеи. Възползвайте се от възможностите на Pinterest като страхотно поле за изява на невероятни идеи и творби.

Pinterest предоставя неограничени възможности не само за индивидуална изява, но и за работа в екип и разработване, споделяне и развиване на идеи от много хора едновременно.

Pinterest дава страхотен потенциал за развитие на интернет сайтове, създаване на кампании, увеличаване на видимостта и популярността на вашия сайт и идеи.

Започнете невероятното преживяване в Pinterest, като се регистрирате в социалната мрежа. За целта, можете да използвате профил във Twitter или Facebook.

Какви възможности ни дава Pinterest?

Pinterest е социална мрежа, в която хората свободно и безплатно могат да колекционират, споделят, коментират и оценят неща, които харесват в интернет – снимки, изображения, видеа и съдържание. Всичко, което ви вдъхновява може да намери място в колекцията ви с различни табла/дъски (boards) в личния ви профил, подредени така както ви харесва.

социални мрежи pinterest boards

Добавянето на картинки, изображения, снимки и видеа се случва чрез ?забиване” на конкретния файл в избраната дъска. Английската дума за тази функция е Pin (забиване на пирон), затова не се изненадвайте, когато видите думата Pin-ване – тя означава точно тази функция на добавяне на файлове към таблата.

Pinterest е социална мрежа, в която разполагате с безброй много възможности за общуване и споделяне, както и за следване “following” на потребители, които са ви впечатлили, подобно на функцията “follow” в Twitter.

pinterest widget and pinterest button

Pinterest наистина ни дава възможност да колекционираме и споделяме съдържание с визуален формат, но как точно се случва това?

Pin-ването или забиването на избрана от вас снимка може да се извърши по няколко начина.
Отидете в профила си и изберете менюто с настройките. Ще видите падащо меню с опцията Add Pin. Натиснете върху нея и изберете желаната опция – Choose File (когато добавяте Pin от вашия компютър) или Find Images to pin (когато добавяте Pin от страница в интернет – за целта трябва да посочите точния линк към изображението).

pinterest add pin from web or pc

Другият лесен начин за Pin-ване на изображения във вашата дъска е като си инсталирате Pin бутон лента с отметки в уеб браузъра – изтеглете pin бутона от тук.

С допълнителният Pin It бутон в браузъра ще е по-лесно от всякога да Pin-вате всичко, което ви харесва и искате да бъде част от колекциите ви. За целта, отворете даден сайт, след това натиснете Pin It и изберете конкретните изображения, които искате да забиете в таблото си. Натиснете Pin This – и готово – картинката е добавена в колекцията ви.

Редактирането на Pin-овете (вече добавените изображения и съдържание профила ви в Pinterest) се осъществява много лесно. Отворете желаният за редактиране Pin и прокарайте мишката върху него. В долния десен ъгъл ще видите малка икона с форма на молив. Това е вашият инструмент за редактиране, с който разполагате с няколко опции:

  1. промяна на описанието
  2. промяна на дъската, в която е забит Pin
  3. промяна на линка на източника
  4. изтриване на Pin
  1. edit pinterest pin
Оцени публикацията

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *