Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазини - Цялостни решения за онлайн търговия

Предлагаме изработка на онлайн магазини, поддръжка на онлайн магазини и сайтове, редизайн и доработки на интернет магазини. Богатият ни, над 10 годишен опит, ни позволява да предлагаме цялостни и завършени решения за успешни електронни магазини и онлайн търговия в различните браншове.

За нас няма тайни във всички етапи на изработката на онлайн магазин. Наясно сме и през какво е необходимо да преминете Вие, като процес и запознаване с тематиката. Запознати сме в детайли с нещата с които ще се сблъскате и решенията, които се налага да вземете при изработката на онлайн магазина Ви. Можете да разчитате, че през всички етапи, през целия процес, и преди и по време на изработката работим с Вас и за Вас.

Ние сме изключително гъвкави като решения, оферти и цени за изработка на магазини и в широката палитрата на допълнителните услуги, които можем да Ви предложим.

Базирани сме в София, но работим с?клиенти и партньори от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и други градове на страната.

Онлайн магазините, които създаваме

1: Базирани на богат опит в изработката на над 500 онлайн магазина.
2:?Гъвкави системи с възможност за растеж от малко на брой до неограничен брой продукти, категории и страници.
3: Бързодействащи платформи с лесно управление.
4:?Уникален дизайн / редизайн / логодизайн / –?Мобилни и респонсив версии за перфектен външен вид на всякакви мобилни устройства.
5: SEO настроени и базисно oптимизирани магазини – готови за работа с търсачките.
6: Разполагат с различни методи за доставка –?Интеграция на куриерски услуги като?Еконт, Спиди, Рапидо и други.
7: Работят с различни видове системи за онлайн разплащания и лизинги.
8: Могат да се свържат със складови и други специализирани програми.
9: Интеграция за работа с eMag, Sravni, Pazaruvaj и други маркетплейси.
10: Персонални доработки и разширения.

Защо да изберете нас?

Elenkov.net е фирма за изработка на онлайн магазини с над 10?години опит в създаването и поддръжката на интернет магазини в България и по света.

Прилагаме индивидуален подход към всеки клиент и се стараем винаги да сме в крак с последните тенденции в онлайн търговията, SEO оптимизацията, рекламата и маркетинга водещи до по-добро представяне на бизнесите и до по-големи продажби.

Създали сме и поддържаме онлайн магазини във всички браншове и сфери на търговията – дрехи, обувки, мебели и обзавеждане, техника, детски играчки, строителни материали, стоки за дома, храна и напитки, декорации, услуги и много други.

Разполагаме със?сплотен, способен, креативен и отдаден на работата си екип от уебдизайнери, програмисти, графични дизайнери, SEO оптимизатори и маркетинг специалисти с изключително богат опит. Натрупали сме знания и умения помагащи ни да отговорим на високите очаквания на нашите клиенти и дори да ги изненадаме.

При създаването на онлайн магазини винаги става дума за сигурност и функционалност

За изработката на онлайн магазините използваме различни CMS (Content management system). Това са специално разработени системи за управление на съдържанието, създадени с фокус към изграждане на онлайн магазини (Opencart, Zencart, WordPress, osCommerce и други) Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с многообразие от темплейти с прекрасни дизайни и големи възможности за промени и надграждане. Системите са проверени, надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Всяка има своите особености, но всички функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.

Оферти, Цени и Срокове

Работейки с различни системи за създаване на електронни магазини можем да ви предложим оферта с най-доброто решение и съответно най-добрата цена за изработка на онлайн магазин.?

Предлагаме безплатна консултация, свързана с две от най-използваните системи – OpenCart и WordPress.

Попълнете бланката или се обадете, за да обсъдим от какво имате нужда. След като изясним характеристиките и параметрите на магазина от който се нуждаете ще ви направим персонална оферта за изработка на онлайн магазин с цена и срокове.

Изпратете ни вашето запитване за изработка на онлайн магазин

Онлайн магазинът вече не е просто канал за продажби!

Онлайн пазаруването все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка и продажба на стоки и услуги по цял свят. Основното място и основният инструмент на онлайн търговията е добре работещия онлайн магазин. Разбираем е засиленият интерес към създаването на магазини, многото оферти и цени на онлайн магазини. Лесно може да намерите изработка на онлайн магазин на ниска цена, толкова ниска като офертите в сайтовете за групово пазаруване, после да разберете, че това не е включено, това също, а и това… , скоро, с цената на много разговори и пропиляно време ще се убедите, че и вие и клиентите ви бихте желали повече от това.

Ще изработим за вас отлично функциониращ онлайн магазин, в който клиентите ви ще се чувстват сигурни и щастливи, а вие ще го управлявате лесно и ще имате необходимите инструменти за спокойна и успешна работа. Без никакво значение дали вие или бизнесът ви е в България, дали имате офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас или в някой от другите градове на страната, дали в момента сте в Ню Йорк, Лондон или Барселона, дали ставате или си лягате – онлайн магазинът ви е там и работи за вас.

Изработени онлайн магазини

Клиентите за онлайн магазините, направени от нас

Изработката на онлайн магазина отне 10 работни дни и получих уникален дизайн и функционалност.Безкрайно съм доволен от услугите на Elenkov.net и благодаря за всичко!

Петър ТодоровУправител

Благодарение на Elenkov.net усъществих една мечта и беше да имам онлайн магазин, който да ми носи пасивни приходи, без да се налага да съм ангажиран на 100% с него!

Стефан МариновИТ мениджър

Нямате търпение да поръчате изработка на онлайн магазин?

Очакваме ви!

Изработка на онлайн магазин
4.94 (98.79%) 116 votes