Как да рекламираме в Google AdWords

Ако решите да рекламирате бизнеса и респективно сайта си? в Google Adwords и да привлечете потребители и клиенти, първо е нужно да знаете, че при използването на тази програма за реклама на дейността си, ви таксуват единствено при реален клик от страна на посетителя върху вашия банер. Обикновено таксите на клик не са високи и са в рамките от дребни стотинки до някой и друг лев – според собствения ви бизнес и според това как точно е структурирана рекламата.

Важно е рекламният ви бюджет да е оптимизиран по такъв начин, при който да се възползвате от възможно най-ниското тарифиране на кликовете, като в същото време да привлечете голям брой посетители, цъкащи с мишката при вас – което пък пряко зависи и от най-точното определяне на вашата собствена таргет група. В същото време рекламата ви свободно /и безплатно/ се вижда от безброй интернет потребители /вероятно милиони/ и влияе индиректно върху тях и потребителските им нагласи, като дори не е нужно те непременно да кликнат на нея, за да си платите за популяризирането си.

Освен това, важно е сайтът ви да е оптимизиран и настроен така, че единствено потребители, попадаща във вашата целева аудитория, да виждат през цялото време собствената ви реклама, фактически насочена точно към тях. Специалистите на Еленков.НЕТ могат да ви консултират качествено за всичко това.

Рекламен бюджет

Реклама в ГугълЗа капак на всичко, рекламната платформа Google AdWords няма правила, които регулират какъв възможно най-малък финансов ресурс да определите сами за себе си, включително за този, който важи за едно денонощие или пък за един клик на посетителя.

Платформата регистрира на момента всички извършени кликове върху вашите рекламни материали, както и всичките им възможни показвания пред потребителите, така че винаги и може да контролирате рекламния си бюджет и да знаете как точно се развиват нещата при него.

Google AdWords има високи нива на сигурност, а за да сте напълно сигурни, че използвате правилно и безопасно платформата, добре е да наемете специалистите ни, които да организират рекламната ви стратегия там. Те ще ви посъветват как да използвате оптимално рекламния си бюджет, ще очертаят правилните методи на действие в рекламната платформа, ефикасните стъпки и това, как да избегнете опасността рекламираните от вас услуги или стоки да не попаднат в списъка с тези от тях, над които има наложена възбрана за комерсиално популяризиране в интернет.

Оптимално избраните от вас ключови думи изречения, както и точното им конфигуриране,? също имат изключителна важна роля при постигане на рекламните ви цели в Google AdWords, както и за това колко ще платите накрая.

Евтини кликове, увеличен трафик към уеб сайта, все повече потребители и клиенти – това е целта ви.

Консултирайте се с нас

Специалистите на Еленков.НЕТ ще ви помогнат да я достигнете на 100% и ще ви консултират през цялото времетраене на рекламната ви кампания лично, по телефона, чрез имейл или Skype, така че през цялото време ясните ви цели, бюджета ви за реклама и търсената целева аудитория да бъдат под пълен контрол.

Извършвайки тази услуга, нашата фирма предоставя на клиентите си и ежемесечни отчети, където фигурират всички кликвания и визуализации на рекламата, както и как върви рекламния ви бюджет към момента. При всяко положение, ако сте избрали правилната стратегия за рекламата си и услугите на специалистите ни по нейното управление, няма причини рекламирането в Google AdWords да не бъде успешно за вашия бизнес, като при това няма дори да ви струва скъпо.

Моля, изпратете ни запитване, а ние ще ви отговорим до 24 часа. Ако нямате възможност да ни изпратите запитване по мейл, може да се свържете с нас на посочения телефон или през чата ни и да организираме среща, за да обсъдим проекта лично.

Оцени публикацията