Развивате ли рeклaмa и мapкeтинг във Fасеbооk?

Ако развивате собствен бизнес в интернет, но онлайн магазинът ви не върви, не е добре класиран в търсачките и продажбите са ниски, значи е време да развиете рекламната си и маркетинг стратегия и във Fасеbооk. Знаем, че най-могъщата социална мрежа има милиони потребители, така че да рекламирате дейността си там е повече от подходящо. Дори у нас повече от 2 000 000 потребители имат собствени профили във Fасеbооk и ако имате своя корпоративен профил в социалната мрежа, той ще е мощна платформа за пренасочване на потребителите към вашия онлайн магазин, така че да увеличите в пъти трафика на сайта и да реализирате все повече сделки.

Цените на услугите по създаване и поддържане на фирмен Fасеbооk профил далеч не са високи, а може и да инвестирате допълнително в офертите за легално привличане на фенове с автентични профили в социалната мрежа? /обикновено от няколко хиляди до няколко десетки хиляди/, и в популяризирането на страницата си. Набирането на фенове, което предлагаме в Еленков.НЕТ, става с лайк бутон, какъвто се поставя на най-посещаваните уеб сайтове в страната, много от които новинарски.

За повече потенциални клиенти

Маркетинг във фейсбукСтатистиката сочи, че колкото повече потребители са кликнали на лайк бутона, който води към вашата корпоративна интернет страница, толкова ще е по-силен трафикът към онлайн магазина ви и толкова по-популярен и търсен ще бъде той. Данните показват още, че тези потребители са в активна възраст /16-56 години/, а процентът на посетителите, които харесват и видят вашата новина или оферта, кликвайки на вашия линк, е повече от добър. И всички те са вече ваши потенциални редовни клиенти, а следващата стъпка вече е да се пристъпи към реални сделки.

Рекламата във Fасеbооk води и до по-престижното ви класиране в предни позиции при търсене по ключови думи, продукти или услуги. Затова е препоръчително да програмирате уеб сайта си така с помощта на външни приложения, че всяка нова интересна публикация в него, да се публикува по подразбиране и в страницата ви във Fасеbооk, за да привлича постоянно любопитството и интереса на потребителите в социалната мрежа.

Освен това при изработването и поддръжката на Fасеbооk профила ви, ние предлагаме и множество услуги на клиента си. Сред тях са изработването на дизайна на профила ви във Fасеbооk, на приложения и рекламни игри с бонуси в социалната мрежа, мини фирмен уеб сайт и фен сайт във Fасеbооk, популяризиране на информация, реклами, промоции и намаления.

Успешна маркетингова стратегия

За да рекламирате успешно във Fасеbооk, трябва да развиете иновативна маркетингова стратегия, да привличате постоянно нови потребители към корпоративната си страница чрез социалната медия, да увеличите трафика към самия сайт, в крайна сметка да печелите и пари от присъствието на профила там. Осребряването на усилията става по няколко основни начина. Сред тях са публикации на корпоративния ви уеб сайт, на ваши линкове и фирмени новини в социалната мрежа, създаването на ваш мини фирмен сайт във Fасеbооk, чрез специални настройки на корпоративния ви сайт във Fасеbооk, поставяне на абонаментен бутон на Fасеbооk профила ви, адекватен избор на ваш собствен url aдpec.

Направите ли всичко това и заложите ли твърдо в засилената реклама на вашия онлайн бизнес във ?Fасеbооk, подпряна с адекватна и мощна маркетингова стратегия, гарантираме ви засилен трафик, много нови потребители и клиенти, успешни продажби и утвърждаване на вашия бранд в интернет.

Моля, изпратете ни запитване, а ние ще ви отговорим до 24 часа. Ако нямате възможност да ни изпратите запитване по мейл, може да се свържете с нас на посочения телефон или през чата ни и да организираме среща, за да обсъдим проекта лично.

Фейсбук реклама и маркетинг
5 (100%) 1 vote