Всеки сайт се нуждае от SEO одит.

Всеки един уеб сайт, функциониращ в интернет, безспорно се нуждае от SEO одит и SEO оптимизация, за да работи максимално ефективно и да изпълнява целите си. Одитите на интернет страници се правят от професионалистите в webdesign@seo ?студио Еленков.НЕТ чрез специални анализи, които комплексно обследват състоянието и ефикасността. Анализират се реализираните трафици, максималното им оптимизиране за водещите интернет търсачките и качеството на работата им.

Един пълен SEO одит на уеб сайта ви ще разкрие всички негови преимущества и недостатъци, за повечето от които може дори да не сте подозирали досега. Пълният одит ще даде възможност на професионалистите от нашата фирма да ви дадат съвети за това какво точно е нужно да се промени в него, за да бъде по-успешен, популярен и посещаван, както и какво да се направи за SEO оптимизирането му.

При SEO одит на сайта се прави комплексен анализ на неговата ефикасност и техническите му параметри.? Откриват се грешки при функционирането на съответната интернет страница и съответно се отстраняват. Най-честите сривове в повечето интернет сайтове се оказват такива, свързани със сигурността, скоростта на зареждане, правилното функциониране на компонентите на страницата, дефектирали връзки в сайта.

Анализ на уебсайт и SEO одит

Извършва се и анализ на актуалSEO одитните възможности на уеб сайта да функционира правилно и адекватно по начина, който му е зададен, така че да изпълнява точно задачите си /т.нар. още Usability анализ/. При него се изхожда основно от гледна точка на посетителите на сайта, а не на експлоатиращите го собственици. Този анализ цели евентуално пренареждане на съдържанието за по-добро ориентиране на сърфиращия, добавяне или премахване на дадени акценти в сайта, според това дали са неприятни за посетителя или пък го привличат. В крайна сметка всичко е насочено към това посетителите да са максимално съсредоточени върху основното предназначение на уеб сайта, да не го напуснат разочаровани и да имат основание да се връщат към него, като при това го популяризират в интернет.

При SEO одит много важно е също така да се маркира категорично търсената таргет група на уеб сайта чрез анализиране на посещенията в него – какви хора го търсят, с кои ключови думи използват, коя търсачка предпочитат и лесно ли ви намират, задоволени ли са очакванията им при посещението в сайта и какво точно са се надявали да открият в него. Ние ще ви помогнем и в това. Свържете се с нас.

Конкурентната среда в интернет също е обект на анализи при отидирането на интернет сайта, особено що се отнася до сайтовете, класирани отпред на най-популярните търсачки в интернет. В това отношение анализът търси кое ги прави водещи в търсачките, с кои ключови думи работят, какви са обичайните им стратегии за SEO оптимизиране, какви са трафикът и качеството на съдържанието в конкурентните сайтове, какви са рекламните и маркетинговите им трикове, които им помагат да са на върха.

SEO Одит на сайт

Накрая, след като се направи подробен SEO одит на сайта, се анализира плътно и? SEO оптимизацията му, така че той да се изкачи нагоре във водещите интернет търсачки. Анализират се основно ключовите ви думи и дали са поставени те на точното място в текстовите материали на сайта. Анализира се и мястото на интернет сайта ви към този момент в големите търсачки и какво може да се направи да се подобри съществуващото положение в този аспект. На анализ подлежат още паралелните наблюдения на страницата ви и на конкурентните сайтове, както и дали използваното SEO оптимизиране адекватно отговаря на нуждите ви, за да бъде накрая анализиран и самия корпоративен респект, който се очаква сайта ви да вдъхва на клиенти, партньори и конкуренти в интернет.

Моля, изпратете ни запитване, а ние ще ви отговорим до 24 часа! Ако нямате възможност да ни изпратите запитване по мейл, може да се свържете с нас на посочения телефон или през чата ни и да организираме среща, за да обсъдим проекта лично.

Оцени публикацията